tiistai 22. toukokuuta 2007

Aimineata

=Huomenta. Sehän se mulle onkin vielä. Mahataudissa kärvistelen tässä. Huomenna pitäs kyllä mennä jo töihin, et ei tää mikää paha oo. ärsyttävää vaan ku maha mullaa ja väliin saa juosta vessaanki simolujaa. Ei onnesta enää kauheen usein.

Civic! 1.5 litranen ruisku, ajettu tasan 220008 km, kulutus tällä hetkellä 7 litraa (asialle pitää tehdä jotain! se ei saisi viedä niin paljoa). Ruostetta takalokarin kaarissa, helppo hoitaa vielä pois. Scorpioo kauppailen Riikalle parhaillaan 900 eurolla, nettiautossa myyntihinta on 1500€ mikä on kyl sen oikee arvo, mut en mä kavereilta pyydä täyttä hintaa, jos se Riikka nyt vaan ostaa sen niin vältympä suurelta ikävältä sitten :)

Jaffaa täällä kittailen. Naapurin isäntä tulee varmaan tällä viikolla kattoon beigen Scorpion aluvanteita. Oliskin tosi kiva jos se ostais ne, kun ei oo paljoo rahaa bensaan! No niin. Vaihdettiin muuten Luisin ratteja. Mul oli Scorpios musta mokkapintanen ralliratti, niin vaihdettiin siihen tummanpunanen puuratti, joka sopii ehkä Scorpioon paremmin!

4 kommenttia:

-hanna- kirjoitti...

Mun mielestä se puuratti sopii oikeesti paremmin Scorpion tyyliin! :) Jotenkin arvokkaampi ilme tulee heti... Sit kun vielä saisit jostain siihen samanlaista puuta nupin vaihdekeppiin!

Luulis että sen C:n kulutuksen sais johonki viiteen ja puoleen, kuuteen, vaikken mä kyllä suoraan sanottuna pidä tota seiskaakaan ollenkaan pahana! Ja kyl se Scorpioo edullisemmaks varpilla tulee joka tapauksessa, tyyliin et saman ajat Civicin tankillisella kun Scorpion vastaavalla, ja puolta halvemmilla vakuutuksilla.

Mulla on taas niin uupunu olo ettei jaksa keskittyä töihin ollenkaa... Pitäs lähtee käymään kaupassa hakemas evästä perjantaihin saakka, mut kun kattoo tonne ulos niin ei yhtään tee mieli käppäillä mihinkään... =/

Hammastakin särkee... Plääh...

-hanna- kirjoitti...

Miten meni töissä viime yö? Vai lähdiksä sinne sit kuitenkaan, äiti sano illalla kun soiteltiin et sä olit tosi kipeen olonen vielä siinä illansuus. Ooksä saanu syötyä mitään? Se helpottais vähän jos sais syötyä, tai siis sen puolesta helpottais ettei ainakaan happovaivat hirveesti kiusais kun hapoilla olis jotain tekemistä ruuan pilkkomisen kanssa...

Ei sieltä lääkäristä oo mitään kuulunu, niistä verikokeista tms?Ooksää syöny jo paljon sitä laktoseveniä, sen luulis kuitenkin jotain auttavan jos toi paha olo johtuu vaan antibiootin aiheuttamasta bakteerikatastrofista sun mahassa.

Noniin, sitten siihen autoasiaan! :) Sait ilmanputsarin vaihdettua, tuntuuko yhtään erilaiselta ajaa? Onko scorpioo muuten vielä kyselty (muut kun Riikka)?

Me mennään tänään kukkuraan illaksi, Leila koittaa hoopottaa mua sit saunoista uimaan(!)... Enno menos, tiän sanoo! :D Vähän kylmää vettä... Vielä... Ensviikoks on kai luvattu kolmeekymmentä astetta, huhhuh. Saa alkaa syämään jätskiä oikeen olan takaa!

Anonyymi kirjoitti...

No sehän on söpö kun sika pienenä! Ja kiva rekkari... ;) Voi... Tulee ihan ikävä omaa civiciä... Ja passattia... Nähtiin se meinaan viime vloppuna huittisissa, kun oltiin cruisingeissa. Se tuli sinne katteleen jenkkejä, kai sillä oli ikävä buickia... ;) Oli sekin söpö... Se oli madallettu ja muutenkin vähän tuunailtu, että komee oli.

Nymmää alan tekeen jotain hyödyllistä, tai ainakin jotain muuta kun koneilen...

-hanna- kirjoitti...

Syöpä joo, se on se todennäkösin! :D Tosin sitä mäkin aina epäilin ku mulla oli vuositolkulla niitä mahaongelmia eikä niihin tuntunu olevan mitään viisasta syytä eikä mitään hoitoa. Muutaku ruokavalio, ruokailurytmit ja ressitön elämäntapa... :)

Enkä sit käyny uimassa! :D Nilkkavedes kävin, ja saunottelemassa, mutten kyl uimaan viittiny lähteä!

Mitäs muuten teet sillon lauantaina, tuutko tupperssoneille?