perjantai 11. toukokuuta 2007

Helter Skelter

Tää kone siis.. Ihan sekasin.. Mulla alkaa tänään 10 vaille 2 viimenen iltavuoro taas seuraavaan pariin viikkoon, onneksi!! aamuvuorot on parhaita kun jää koko loppupäivä aikaa hengailla sit miten tykkää, ja yövuorot on muuten vaan niin eksoottisia et ne on ihan kivoja ;) Mut nää iltavuorot! Onko näissä mitään hyvää??

Scorpioki on pelaillu ihan hyvin toistaseks kun autosähkömiehen mukaan se on krojattu, mut itse en olisi asiasta ihan niin varma. Joo. Semmosta se on, maailman hienoimman auton ylläpitäminen.

Tukkamuotini on hieman vaihtunut. Se on niskasta ihan lyhyt, 4 milliä, ja päältä vähän pidempi, sellanen 6 senttiä pitkä. Väriltään se on musta ja niskan kuvioinnit on oranssinruskealla. Siel on ihan selvästi pata väärinpäin, vaikka siit kyl piti tulla sydän :) Se on ihan jees noin. Työpaikalla oon saanu eniten kommentteja uudesta fledasta ja joskus nää sanattomatkin katseet on kyl aika paljon puhuvia :'D


Ai niin, Nina! Laitaha mulle tänne kommentteihin se sun vuodatus osottees, en meinaan löydä sitä mistään!

2 kommenttia:

-hanna- kirjoitti...

Ai tosiaan, sehän taitaakin olla väärinpäin se pata siellä niskassa... Empä ookaan tullu ajatelleeks, vaikka jotakin silmiinpistävää siinä kyllä on ollutkin. http://ninan2.vuodatus.net on muuten se Nipsun mesta. Ihan vaan jos nyt sattuu että Ninan seuraavaan vierailuun kuluu aikaa. :)

-hanna- kirjoitti...

Nina ei päse kirjautuun tänne >=S Onkos jossain joku estomeininki päällä vai kunnei se ollenkaan tänne pääse?