keskiviikko 16. toukokuuta 2007

Buna seara!

Siinähän tämäki viikko sitten vierähti yhtäkkiä. Jäi kyl kovin lyhkäseks.. Vaan kolme päivää, huomenna pyhä ja perjantai vuorovapaa! Ja viel aamuvuorossa.. blaah.. No, ens viikolla tehhää viien yön viikko, se se vasta hauskaa on!


Huhheijjaa. Kokista kittaan täs ja kuuntelen.. öööö.. Verka Serduchkaa (?) o.O :D en ole hullu, olen vain väsynyt.. Hannalle tiedoks, tää on vähän yhtä pimeetä ku joku Taco tai Nomi tms. Tää Ukrainan Euroviisu biisi on ainoo vähänkä järkevän kuulonen :D Jos iha heti avaudu ni käykää kattoon vaikka YouTubessa hakusanalla Verka Serduchka. Vaik toi Ya popala na lubov' musiikkivideo........ IHAN mun tyylistä! Paskaahan mä oon ennenki kuunnellu, miksi jättäisin Verkan väliin.

Mäki päätin kirjottaa nyt vähän enemmän ku yleensä. Hehaa, ja normaalia saissempaa tekstiä tietysti. Ketä mun koneasiat ja ukrainan euroviisuesiintyjä kiinnostais :'D

Kannattaa muuten käydä YouTubessa kattoon video hakusanalla "proffa jäätyy" ja sit suurpiirteisemmin uutis-toimittajien sanasekoilua :D huhheijjaa.. ;)

3 kommenttia:

nina kirjoitti...

No niin, tulin nyt testaamaan miten onnistuu kirjoittelu! Sä olit vissiin se anonyymi, joka mulle oli tänään kommenttia laittanut blogiin... Kah, nyt tää muuten taas tunnistaakin mut! Näemmä siis, jos olen kirjautuneena omaan blogiini, se automaattisesti laittaa mut tännekin sillä nimellä! Mut en mä nyt enempiä juoruile, kun kattelen sitä nelosen dokkaria ilmastonmuutoksesta!

-hanna- kirjoitti...

Siis just noinhan sitä pitäskin blogiinsa kirjottaa, eli sitä mitä sillä hetkellä päässä pyörii! Blogin idea on just niitten kuulumisten jakaminen, nääs! :) Täytyy varmaan käydä tsekkaamas siellä you tubessa jossain vaiheessa kun väität kerta hyviksi noita... ;)

Anonyymi kirjoitti...

[url=http://tonoviergates.net/][img]http://tonoviergates.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]software at a discount, [url=http://tonoviergates.net/]http www macromedia com software flashplayer[/url]
[url=http://tonoviergates.net/]Collection Retail Price[/url] 8 Mac Retail Price macromedia com software flashplayer 7
nero wolf [url=http://tonoviergates.net/]discount software microsoft office[/url] coreldraw 12 program access
[url=http://sopriventontes.net/]adobe photoshop cs3 s/n[/url] software cd shop in
[url=http://sopriventontes.net/]home edition oem software[/url] free adobe creative suite 4 design standard
how to install adobe photoshop cs3 on windows xp [url=http://sopriventontes.net/]academic pricing on software[/url][/b]